Leluja ja nukkeja, jotka auttavat lapsia kasvaa pelaamisen aikana

Aivan kuten lapsesi kasvaa, et voi luovuttaa kirjoja heille eikä voi odottaa heidän istuvansa työhuoneessa ja katsella niitä yrittäessään lukea. Sinun on hyväksyttävä se, että he ovat liian nuoria ymmärtämään opiskelun arvoa ja että he tarvitsevat sitä tulevassa elämässään. Tässä tapauksessa sinun pitäisi olla ensimmäinen henkilö, joka ottaa käyttöön tapoja, joilla voit ohjata heitä läpi koulutusprosessin. Koulutus ei ole pelkästään kirjojen lukemisesta ja oppituntien kirjoittamisesta. Niin kauan kuin lapsesi ovat pieniä, voit pelata heidän kanssaan ja aloittaa rimeillä ja hyvillä tavoilla ennen kuin laitat heidät johonkin leikkikouluun. Kokeile opettaa heille hyviä tapoja, kuten käsien pesu ennen aterioita ja aterioiden jälkeen jne. Sinun pitäisi myös olla hieman halukkaita, kun otat leluja lapsellesi. Varmista, että mikä tahansa, jonka saat niihin, pystyy kehittämään fyysisiä ja henkisiä kykyjään.

Tässä on joitain leluja, jotka auttaisivat lasta kasvattamaan paitsi fyysisesti myös sosiaalisesti ja psykologisesti:

Lelut, jotka rakentavat lihaksia ja fyysistä kehitystä

Lelut, jotka rakentavat lihaksia ja fyysistä kehitystä

Lapset ovat yleensä aktiivisia toiston aikana. Jos löydät lapsesi usein laiskaksi, lisää leluja ostolistaan, joka auttaa kehittämään fyysistä potentiaalia. Pyörät, lohkot, vaunut ja takaisin työntöautot ovat joitain yleisiä lajikkeita. Saat varmasti paljon lajikkeita myymälöissä. Tämä herättää lapsesi nousemaan ylös ja pelaamaan sen sijaan, että istuisi paikassa ja katselisi lelua tekemättä itseään.

Aistituotteet

On olemassa leluja, jotka auttavat lapsia ymmärtämään näkyvyyttä, koskettamista, ääntä, tuoksua ja makua. Lyhyesti sanottuna tuo leluja, jotka testaavat tunneelinten herkkyyttä. Tämä luettelo sisältää yleensä asioita, kuten soittimia, vesilelut, kuplat, hiekka-lelut ja pelataikinan. Voit myös luoda tällaisia ​​asioita lapsellesi, kuten aistiharjoille, joissa lapset tarvitsevat kaivaa suuren hiekan ja riisin altaan löytääksesi vähän yllätyksiä, joita olet pitänyt tarkoituksellisesti.

Lelut, jotka kohottavat sosiaalista kehitystä

Lelut, jotka kohottavat sosiaalista kehitystä

Aivan kuten lapsesi ovat niin nuoria, ne ovat samanlaisia ​​kuin saven taikina. Voit muokata niitä joka tapauksessa haluamallasi tavalla. Varmista siis, että pystyt kiinnittämään huomiota niihin. Tämä on oikea ikä, kun voit opettaa arvoja heille. Auttaa heitä kasvaa sosiaalisesti ja vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Kommunikoi riittävästi lapsesi kanssa, jotta sinulla olisi kaksi uskomattomia siteitä ja voit myös opettaa sille joitain sosiaalisia arvoja. Nuket, lautapelit, keittiöpaketit ja pukeutumisvaatteet ovat osa näistä lajikkeista.

Lelut, jotka nostavat lapsesi älyllistä ja luovaa mieltä

Yritä poimia leluja, jotka kykenevät ottamaan lapsesi erilaisiin mielikuvituksellisiin leikkeihin. Tuo leluja, jotka tarjoavat mahdollisuuden näyttää niiden luovuutta kuten väriaineita, savea, maaleja ja paljon muuta.