Huomaa, ennen kuin ostat leluja ja nukkeja lapsillesi

Leikkiminen leluilla on jokaisen lapsuuden olennainen osa. Kaikkien vaikeuksien keskellä muistat vielä ne kultaiset päivät, kun olit lapsi. Eikö olekin? Joten, miksi et halua tehdä lapsesi lapsuuden arvostamaan muistaa, kun he kasvavat? Voit varmasti tehdä tämän ja paras tapa aloittaa se on valita leluja, jotka eivät ainoastaan ​​tartu niihin erilaisiin leikkimielisiin toimintoihin, vaan myös lisäävät pikkulapsesi yleistä kehitystä. Varmista, että saat ne leluja, jotka kykenevät käyttämään lihaksia, jotka ovat välttämättömiä niiden fyysiselle kasvulle; asioita, jotka auttavat heitä oppimaan tasapainottamaan ja koordinoimaan, ja lisää tällaisia ​​asioita. Kaikki nämä taidot ovat yleensä peräisin leluista, koska lapset yleensä viettävät suurimman osan ajastaan ​​pelikokouksiinsa.

Seuraavassa on muutamia kohtia, jotka sinun täytyy käydä läpi ennen kuin teet ostopäätöksiä lapsesi lelujen ja nukujen suhteen:

Asioita, jotka rakentavat luottamusta ja luovaa mieltä

Asioita, jotka rakentavat luottamusta ja luovaa mieltä

Lelut ovat myös tehokkaita kehittää lapsesi mahdollisuuksia kuvitella asioita älyllisesti. Lapset kehittävät usein itseluottamustaan ​​pelin aikana varsinkin kun taideteoksen mestari. Kun palaat palapelin asianmukaisesti, rakennuspalikoita ja rakenteen antamista ei voi näyttää sinulle, mutta se auttaa lapsiasi ylpeinä, sillä he tietävät, että he voivat tehdä sen oikein. Vanhempana sinun täytyy huomata heidät ja tunnistaa heidän saavutuksensa, jotta lapsi tuntuu itsevalta ja voi nousta heidän saavutuksiinsa.

Opi lapsiesi etuja

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun on harkittava, kun ostat lapsesi lelua. Jotkut saattavat mieluummin pelata polkupyörällä, kun taas toiset haluavat leikkiä Barbie-nukkeilla ja keittiötarvikkeilla, ja loput voivat kokeilla leikkiä lohkojen ja palapelien kanssa. Joten, sinun täytyy oppia heidän kiinnostuksensa ja antaa heille leluja sen mukaisesti, että he eivät kyllästy.

Lelujen on oltava ikäänsä turvallisia

Lelujen on oltava ikäänsä turvallisia

Kun olet poissa lelukaupoista, varmista, että pidät lapsesi ikäsi ennen kuin ostat artikkelin ja mieti sitten, onko kyseinen tuote turvallinen lapsillesi. Leluja, jotka ovat turvallisia tiettynä iässä, eivät ehkä ole samanlaiset pikkulapsille. Yleisin esimerkki siitä on marmoripeli. Taaperoilla on yleensä taipumus laittaa asioita suuhunsa, ja tämä tapaus tapahtuu melko usein marmoreilla, koska he nielemään heidät. Eikä tietenkään etkä halua sairaalasi vierailua lastesi kanssa!

Mieluummin valita sellaiset lelut, jotka eivät ole liian kalliita

Koska lapset eivät ymmärrä hinnan arvoa, on aina parempi mennä asioihin, jotka rajoittavat edullisempia alueita. Lelut voivat vanhentua heille muutamassa päivässä tai he voivat rikkoa leluja; anna heille asioita, jotka ovat budjetillasi.